Saturday, March 19, 2011

Sesuatu yang menakutkan akan terjadi di KL minggu ni?

Ye. Itu lah yang aku baca tadi. Sesuatu yang menakutkan akan berlaku di sekitar KL pada minggu nih. Kat mana aku baca tadi? Owh... Aku baca kat Youthsays tadi. Hehehe...

Relax2. Dia actually cuma iklan je. Iklan yang diiklankan di Youthsays. So don't worry. Takde benda yang menakutkan berlaku di sana. Mengikut apa yang aku baca, "kejadian" yang menakutkan ni akan berlaku di sekitar kawasan Kompleks Pertama dan Sogo sampai ke Jalan Bukit Bintang or maybe sampai ke KLCC sekali...

Hari dan waktu kejadian adalah Sabtu dan Ahad, pada pukul 12 tengah hari hingga 4 petang. So kepada sape2 yang agak2 nyer ada urusan kat sana, apa kata korang bawak kamera korang sekali. Kalo ada apa2 yang berlaku, kan ada gadget untuk capture gambar dan tampal kat blog... Since dia cakap minggu ni, so mungkin hari ni dan esok la kan...

Agak2 nyer, ada apa ek yang menakutkan tuh? Diorang nak set up rumah hantu? Rumah hantu yang bergerak? Ke diorang nak wat Halloween Parade kat tengah2 bandaraya tuh?


[Contoh rumah hantu, tapi di Jepun la. Hehehe...]


Kalo korang nak tahu lebih lanjut lagi pasal apa yang aku citer nih, korang bole baca kat SINI.

2 comments:

| cik azeya | said...

dekat johor tade ke. ^_^

aswadz said...

xde kot... ni pun x tau amende yg menakutkan tuh... wat gempak je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...