Tuesday, March 8, 2011

Untuk Wanita

Cuba teka, apakah persamaan mereka...


Lisa Surihani


 Melissa Maureen Rizal


Sazzy Falak


Nora Danish


Diana Danielle


Persamaan mereka adalah artis? Free hair? Salah jawapan tu. Jap2... Mungkin gambar tak mencukupi...


Anonymous


Anonymous


Cik Vanilla


Awek cun? Pun salah gak. Mungkin gambar still tak cukup lagi.


Anonymous


Anonymous


Jadi dah bole teka? Tak kan tak leh lagi kot. Dah banyak sangat gambar aku letak ni. Kalo tambah lagi, berjela2 lak entri aku kali ni.

Persamaan nyer adalah, mereka sumer adalah wanita. Tak kira la cun ke tak cun. Meletop ke tak meletop. Hot ke tak hot. Free hair ke bertudung ke. Satu persamaan adalah mereka sumer adalah wanita. Tapi yang bawah ni bukan wanita ek. Awas...


Ni bukan wanita...


Apa significant nyer entri aku kali ni. Hehehe... Hari ni merupakan Hari Wanita Sedunia... So dengan ni aku ingin mengucapkan Selamat Hari Wanita 2011 kepada wanita2 di luar sana, termasuklah awek2 yang aku kenal out there, tak terkecuali yang aku kenal dan aku sayang...




************************** Iklan Sempena Hari Wanita Sedunia **************************




Pregnancy and childbirth related deaths are the number one killers of girls aged from 15 to 19 in low-income countries, one of the many facts that young people are not aware of. Click HERE for more information.

2 comments:

| cik azeya | said...

haha. pondan ke. cm pempuan je pic bawah tu. die pon sambut sekali ae ? hee

aswadz said...

yeke? muka cam lelaki. lg pun aku taip "pondan" kat en. google kuar gambar ni. kira pondan la tuh. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...