Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, May 29, 2011

Champion's League 2011 Final


Barcelona 3 Manchester United 1




Nampak nyer team favourite aku gagal dalam misi membenam pasukan Barcelona dan sekali gus gagal meraih trofi kemenangan yang diidam2 kan...

Tapi, Barcelona deserve to win sebab diorang maen lagi bagus dan sebab Manchester United maen tak bape nak bagus. Dengan Valencia tenggelam masa permainan dan hanya timbul bila foul. Chicharito yang tenggelam masa permainan dan timbul bila offside. Evra slalu biarkan kawasan dia kosong dan asyik sibuk nak jadi centre defence. Gigs dan Carrick tenggelam, tak nampak2 dah.

Last2 kan dah bolos sampai 3. Pastu nak abes game baru nak sibuk2 kejar. Memang tak dapek la. Apa pun, Rooney nyer goal nice... Gol yang nice daripada Rooney dibalas dengan gol yang nice gak daripada Messi. Terus mental budak2 MU nih...

In the end, the winner's win, the loser's lose. Hahaha... Cam laen macam je peribahasa omputih aku tuh. Hahahah...

5 so full of themselves :

vanilla said...

berbaloi la tu ek pagi2 buta g mamak...sampaikan lewat g keje...ish2

░♥si lampu neon♥░ said...

ohyeah ohyeah

aswadz said...

berbaloi2... hehehe...

cik azeya said...

go MU, go! haha

satu ape pon tak tahu pasal bola. kesian aku kan. -_-

aswadz said...

ish3x... kesian dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...