Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru



16 Mei bersamaan dengan Hari Guru.

Jadi aku ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada guru2 di luar sana.

Guru yang pernah mengajar aku di sekolah rendah dan menengah dlu.

Aku nak berciter panjang gak pasal zaman sekolah aku dlu2.

Tapi since aku agak busy skang nih, korang tunggu je la entri yang akan datang.

Chow...

4 so full of themselves :

suw said...

selamat hari guru..kite semua adalah guru..guru kehidupan..guru kepada anak, kepada adik..kepada junior etc etc

aswadz said...

haaaa... btol gak kan. kita sumer adalah guru kepada golongan yang lebih muda dr kita.

cik azeya said...

selamat hari guru!

:)

aswadz said...

slmt hari guru gak... walaupun dah lepas. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...