Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, October 13, 2011

Baju Starbucks yang Haaa???



Memperkenalkan baju Starbucks dengan fesyen yang terkini... Fesyen kopi tertumpah atas baju. Baju ni adalah limited edition dan hanya dijual pada harga $85 (RM 264). Giler mahal untuk sehelai baju putih dengan tompokan kopi atas baju.

Baju Starbucks limited edition ni dihasilkan oleh Alexander Wang sempena hari jadi ke-40 Starbucks. Wang merupakan penerima anugerah Vogue Fashion Fun awards. So what does he's been thinking when designing this shirt? Seriously??


p/s: baek aku beli satu t-shirt putih yang murah, pastu tumpahkan sendiri kopi yang aku bancuh untuk. baru dapat tompokan kopi yang natural.


Sumber: Shine


**********************************************************************************
Snap a Photo with Your Favourite Dinosaur and win an iPad

**********************************************************************************

4 so full of themselves :

shida said...

siot mahal..padahal design biasa jer..biasalah kan..brand..:)
ce try buat gitu..tumpahkan kopi kt baju...ha3~~

aswadz said...

tu la. kalo ada org yg beli, mmg org tu byk sgt duit sampai xde tmpt laen nak spend.

vanilla said...

hahahahhaahhahahahahaah

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...