Sunday, December 26, 2010

Adrenalin Final Piala Suzuki AFF 2010 1st Leg

Adrenalin tak adrenalin bila korang tengok final tadi? Malaysia 3 Indonesia 0. Aku terasa umpama adrenalin aku mengalir laju dalam badan setiap babak Malaysia menjaringkan gol. Memang classy performance la Malaysia tunjuk kan tadi.

Baru la kena ngan nama Harimau Malaya. Baru la terasa ngauman harimau tu. Well done lads. Aku rasa performance Malaysia dalam final 1st leg ni antara yang terbaek yang aku pernah tengok, atau mungkin memang yang terbaek la dibandingkan ngan sebelum ni. Harap keep up the good work time perlawanan timbal balik kat Indonesia Rabu nanti.


Agak2 ada tak pasukan Harimau Malaya mengaum macam ni?


Cuma yang sedih nyer, perlawanan tercemar ngan insiden pancaran laser ke atas pemain Indonesia, terutama penjaga gol diorang. Possibly daripada penyokong Malaysia. Common la. Takde semangat kesukanan betol la. Takde pancaran laser pun kita bole menang la kalo player Malaysia maen macam tadi...

Anyway, harap2 pasukan Malaysia akan teruskan corak attacking macam malam ni. Bukan bertahan macam lawan ngan Vietnam kat tempat lawan. Harus diingatkan, attacking is the best defensive. So control bola, keep ball possession. Sure bole menang.

2 comments:

vanilla said...

kalo klh...mesti kutuk abis2...biasalah penyokong mesia...

aswadz said...

well... biasa la tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...