Friday, December 31, 2010

Park Royal Wallpaper

Salam. Selalu nyer cuma blog Creativity Beyond Your Limit je yang aku slalu letak wallpaper kan. So ari ni aku akan lakukan kelainan sket kat main blog aku. Pasal apa? Biasa la. Nak new year kan. Mesti la ada pembaharuan sket kan.

Kali ni aku nak letak wallpaper kat blog aku ni. Bukan wallpaper anime yang macam slalu. Tapi wallpaper yang aku sendiri snap ngan kamera Lumix aku. Maybe takde la cantik pun kalo nak compare ngan photographer profesional kan. Tapi hell, ni blog aku kan. Sker ati aku lerr...

So, as permulaan, korang layan je la 2 wallpaper nih.






2 comments:

vanilla said...

cantik jugak

aswadz said...

mesti la cantik. tgk la sape yg tgkp. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...