Saturday, December 18, 2010

Lucky Draw Winner

Wahh... Dah lama aku tak bukak blog, apa tah lagi nak update kan blog aku nih. Sebenar nyer, ada banyak benda aku nak citer kan. Tapi wat masa ni, aku blom ada masa yang secukup nyer untuk mengarang panjang2. Aktiviti bulan ni ternyata terlalu banyak.

Yang Sarawak ari tu pun tak abes lagi nak tulis. Tambah lak ngan Langkawi. Ni nak pi Genting lak. Yang gi Genting ni memang yang dinantik2 kan la. Pasai apa dinanti2 kan. Tu tak leh nak bagitau la. Rahsiaaaa... (sshuuuushh....) Ehehehe...

Time dinner untuk conference EMSM (akan di-update-kan kemudian), kitorang ada la organize kan dinner. Memang rutin la setiap conference ada dinner, yang jugak kira macam dia nyer opening ceremony. So dinner ni ada skali ngan lucky draw. And guess what. Aku dapat 3rd prize... Hadiah dia... Jeng3x...


Beg yang gedabak besoorrr...


Up close sket...


Hadiah beg yang teramat la besar... Beg yang aku bawak datang ke Langkawi ni, bole terus bubuh dalam beg ni je. Siap ada ruang lagi nak bubuh beg laen aka beg galas aku. Tapi tu la. Sebab dah besar, tak muat nak letak kat bonet kereta kancil aku. Alih2 kena letak kat seat belakang gak.

Tapi nak tau satu fact yang menarik tak pasal beg ni. Beg yang aku menang menerusi lucky draw ni, adalah beg yang aku pilih sendiri. As salah sorang commitee conference kali ni, ari tu aku tolong membeli mana2 barang lucky draw yang belum dibeli. Kira nyer beg ni adalah salah satu barang dalam list tersebut.

Sampai kat kedai, aku ngan sorang lagi ahli committee ni, belek2 la beg yang ada. Belek nyer belek, ada 2 beg yang menjadi pilihan. Yang sorang ni tanya aku, yang mana lagi best. Aku jawab la "Yang ni", sambil tunjuk beg merah tu...

Last2 aku sendiri yang dapat. Kebetulan...

4 comments:

vanilla said...

yeay2..dia mng beg besar..nnt nk tumpang letak brg ida gak..heheh

aswadz said...

hehee.. x leh. brg ida byk sgt...

vanilla said...

kedekut :P

aswadz said...

alalaa.... mrh lak.. letak la apa yg ida nak letak. ida nak duduk dlm beg tu pun bole...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...