Wednesday, February 16, 2011

Pengguna DSLR

Korang biasa tengok tak orang yang bukan maen hebat menjinjing DSLR ke sana ke mari. Taaapiii... Tak sumer yang dok bawak DSLR ke hulu ke hilir itu adalah pakar atau pro aka mempunyai skill dalam menangkap gambar. Just showing off...


Gambar kredit daripada Blog Serius.


Based on the picture above, it is damn right. Mostly orang yang menyangkut DSLR kat leher sambil menayangkan kamera yang dia ada tu bukan la power mana pun. Tak profesional mana pun kan. Just nak show off je. Tak caye? Apa ada hal kalo dok gantung kat leher tanpa amek gambar kan.

6 comments:

vanilla said...

jeles la tuh dia xde dslr :P hikhikh

aswadz said...

x pun. hehehe... ada lumix je cukup dah...

vanilla said...

panasonic adalah the best camera mengikut mag pcworld. lupa nak ckp semlm :P....so, atleast kita ada gadget yg terlist dlm the best..heheheh..xpe la laptop yg the worst :P

aswadz said...

x la. laptop abg best je. hik3...

hcvvorld of Travels and Photography said...

ala..biase la sekarang...DSLR makin lama makin murah dah..hehe

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...