Monday, September 13, 2010

Akreditasi UniMAP

Dlu aku ada post entri pasal program2 di UniMAP yang masih belum diakreditasi lagi kan. Untuk refresh balik memori korang, bole klik sini. Pastu ingat lagi tak entri yang aku kembali ke UniMAP untuk di"interview" oleh board of BEM? Nampak nyer pemergian aku tu dah membuahkan hasil. Chewahhh... Macam la aku memberi sumbangan lebih. Padahal pegi interview, lebih banyak diam daripada bercakap. Muahahaa...

Kali ni aku bawakan berita gembira kepada graduan2 UniMAP. Untuk pengetahuan anda, pihak BEM/ EAC telah pun mengiktiraf program2 yang ditawarkan, termasuklah Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Bahan dan Metalurgi. Tahniah anda sumer. Hehehe... Untuk senarai penuh program yang ditawarkan, boleh la pegi blog akreditasiunimap untuk maklumat lanjut.


p/s: agak nyer kalo dlu aku tak ponteng interview BEM time aku final year dlu, mesti program aku dah dapat akreditasi. tinggi gak luck aku ni ek. hahahaa...

4 comments:

eEe...da said...

tahniah luuuu..hahahha

aswadz said...

hehehe... tahniah2 pada diri saya. yeah3...

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

aswadz said...

mekaseh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...