Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, July 7, 2011

Kereta yang jarang kita nampak

Apa yang jarang? Sebab pe jarang? Sebab kereta2 nih diperbuat daripada bahan2 yang orang laen sendiri tak pernah terfikir nak pakai. Apekah bahan itu? Actually, benda ni mungkin dah lama. Tapi just for the sake of sharing with you guys.


[Kereta daripada batu-bata]


Ada pernah terfikir nak pakai kereta yang diperbuat daripada batu-bata? Mesti tak pernah kan... Tapi ini model je. Dah tayar pun batu-bata, camno haa nak gerak... Lampu pun batu. Camne nak bagi lampu tinggi kalo kereta depan slow...


[Kereta daripada buluh]


Huduh kereta ni. Hik3... Dipamerkan di Kyoto, Jepun dan merupakan kereta yang dijana menggunakan tenaga elektrik. Kelajuan kereta bole mencecah sehingga 50 km/jam. Jangan lerai time memandu sudah. Apa pun tak boleh...

2 gambar yang kat bawah ni, instead of "orang tak pernah terfikir nak pakai", mungkin korang sebenar nyer "tak mampu nak pakai". Sebab?


[Gold-plated convertible]


[White gold mercedes]


Sebab kedua2 kereta ni diperbuat daripada emas. Gilosss... Yang satu adalah kereta Infiniti yang disalut dengan emas. Yang ke-2 kereta Mercedes yang diperbuat daripada emas putih. Bukan disalut ye adik2... Sememang nyer, body kereta tersebut sendiri adalah diperbuat daripada emas putih.

Sebenar nyer ada banyak je kereta yang diperbuat daripada benda2 yang jarang orang guna. Just cari je kat internet. Confirm berlambak...


***********************************************************************************


Siapa mahu Audi A5?
 
 
 
 
********************************************************************************** 

0 so full of themselves :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...