Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, July 24, 2011

Letusan Gunung Berapi di Chile Jun 2011

Korang masih ingat pasal letusan gunung berapi di Chile pada Jun lepas? Kejadian yang menyebabkan hampir 4,000 orang terpaksa dipindahkan. Bukan tu sahaja, jiran terdekat mereka, Argentina juga turut mendapat tempias biler debu daripada gunung berapi tersebut tersebar ke kawasan selatan Argentian dan cover almost everything.

Apa yang aku nak post kan kat sini adalah beberapa gambar yang boleh membuatkan korang berkata "woww..."


[Ni kereta ye. Bukan longkang]


[Woww...]


[Apa perasaan korang kalo tengok kilat macam ni kat tempat korang?]


[Woww lagi skali]


[Mungkinkah akan ada keluar Transformer daripada lubang bercahaya tu?]


[Kawasan di selatan Argentina yang turut terjejas]


***********************************************************************************


Band baru mana yang korng support?



********************************************************************************** 

3 so full of themselves :

vanilla said...

ooooooooooooo

mohd nasha ain said...

salam kepada admin, sbnarnya ramai peminat2 admin..ingin dan menunggu ulasan atau review admin mengenai sukan bola sepak malaysia yg kini kian hangat di perkatakan( yalah, kata duk sokong malaysia gila2)..dan walaupon admin kini di Rasa (tempat yg memg tkde org nk g, naek rakit 2 kali, harung selut, pastu nk kene naek gajah baru sampai, sape nk g)untuk megetest ( padahal g nk claim je) sample yg memg berprofil tinggi, jgn lupekan aksi malaysia bertemu singapore esok mlm jam 8 mlm,, moga2 esok mas meng..kalu mas meng ang wtlah entri pasal malaysia lak...

yg Benar
FtG

aswadz said...

pjg nyer komen. ni komen ke entri blog?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...