Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, June 1, 2011

Video Kucing Kelaparan

For your information, I adore cats. Aku memang sker kucing. Cuma setakat ni tak pernah bela satu. Well, technically pernah. Tapi sebenar nyer bukan la membesarkan kucing tersebut. Just macam jaga dia daripada kecik sampai menjadi remaja. Tu pun jaga beramai2 kat hostel kitorang.

Punca aku tak bela kucing sebab aku ni jenis pemalas. So bagi orang yang pemalas macam aku nih, kalo kucing tu kencing berak merata2, confirm aku malas2 nak cuci kan. Aku rajin bermain2 ngan kucing je. Jadi sebelum berlaku nyer perkara tersebut, adalah lebih baek aku tak bela satu. Tunggu la aku rajin dlu baru aku bela. Hehehe...

Hari ni aku nak share satu video kucing yang cute. Masa ni kucing2 tu tengah tunggu tuan dia sediakan makanan. Apa kata korang layan kerenah kucing2 yang tengah kelaparan tuh.


2 so full of themselves :

stuck said...

ade kucing mmg heaven giler yaw!! hahah~ =)

aswadz said...

a'ah kan. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...