Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, August 21, 2011

Pokok yang "Menakutkan"

Pada bulan Ramadhan ni, sumer syaitan dah kena rantai, walaupun banyak lagi setan yang bertopengkan manusia masih berkeliaran di muka bumi ni. Tengok je la statistik kes bunuh bulan ni. Entri kali ni aku nak share something yang "menakutkan" ngan korang.

Walaupun "menakutkan", aku rasa bila korang tengok, korang bukan takut. Tapi korang akan cakap "oohh..." dalam kepala otak korang. Tak caye? Jom layan...


[Agak2 ada pontianak tinggal tak dalam lubang pokok ni?]


[Dah macam kepala medusa dah aku tengok]


[I'm watching you.. Muahahaha..!!!]


[Macam raksaksa pun ada]


[Howling banshee]


Sumber: Yahoo! News


***********************************************************************************


Can this be shown on Malaysian TV? #TuneTalk #WhoLikeConfuse



***********************************************************************************

0 so full of themselves :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...